Specijalistički kursevi

Zašto su znanja iz informacionih tehnologija toliko tražena?

Specijalistički kursevi iz oblasti informacionih tehnologija u današnje vrijeme osnova su pismenosti. Vjerujemo da više nema radnog mjesta koje u nekoj mjeri ne zahtijeva poznavanje rada na računarima i upotrebu nekih softverskih rješenja. Baš zbog toga smo pokrenuli programe edukacije iz ove oblasti. Bilo da se pripremate za vaš prvi posao ili već imate određeno radno iskustvo, sa našim kursevima bićete uvijek u toku. Gotovo da nema firme kojoj nisu potrebni stručnjaci iz ove oblasti, bilo da se radi o administratorima, programerima, operaterima, rukovodiocima projekata, konsultantima... Informacioni sistemi postali su nezaobilazan segment modernog poslovanja i praktično krvotok svake ozbiljne firme.

Kurseve vode ljudi sa velikim praktičnim iskustvom. Upravo taj praktični dio odvaja nas od svih ostalih centara za obuku. Mi smo svjesni da klasični sistemi obrazovanja, nažalost, najmanje vremena posvećuju praktičnom radu. Zato ćemo vam pomoći da kroz naše treninge obnovite teoretska znanja, ali još više da poboljšate njihovu praktičnu primjenu. Najčešće se baziramo na konkretnim poslovima za naše klijente u zemlji i inostranstvu, kroz koje možete saznati principe i modele rada u modernim poslovnim sistemima.

Svi kandidati koji pokažu posebna znanja i vještine, pored sertifikata o završenom kursu, dobiće i posebnu preporuku za poslodavce. Ona će vam pomoći da brže dođete do zaposlenja, bez komplikovanih procedura.

Upis je počeo, požurite!